Our business activities will cease on 30-04-2020. You can still apply for service and maintenance until 30-04-2020.
1

Helicopter Monorail

De Helicopter-Monorail is geschikt voor binnen-en buitelspeeltuinen, attraktieparken, campings, dierentuinen, doolhoven en warenhuizen. Met deze monorail heeft u een speeltoestel waarmee kinderen en volwassenen op een avontuurlijke manier bovenin uw hal een rondje ‘zweven’. Inzetten van personeel niet verplicht, daar de Monorail volledig mechanisch is.

Omdat geen enkele locatie hetzelfde is hebben wij ons basissysteem uit standaardcomponenten opgebouwd. Zo kunnen wij snel en voordelig een compleet systeem plaatsen. Afwijkingen van deze modules zijn uiteraard mogelijk.

Onze design-afdeling staat voor u klaar om eventuele aanpassingen te verwezenlijken en daardoor een klantspecifiek ontwerp te leveren. De carrosserie is een standaard ‘helicopter’ vervaardigd uit dikwandig polyester. De toplaag daarvan is vol-ingekleurd, zodat krassen op de oppervlakte geen kleurverschil geven. Ook voor de polyester kappen geldt dat wij deze op uw verzoek kunnen thematiseren.

Request proposal
More products
arrow-left arrow-right
Helicopter Monorail

Helicopter Monorail

rightButton
Junior monorail

Junior monorail

rightButton
Space Monorail

Space Monorail

rightButton

Vele tevreden klanten gingen u voor

Onze oude én nieuwe klanten staan hoog in het vaandel bij Mammoet Monorail. Bekijk hier enkele voorbeelden van de trap-Monorail in attraktieparken wereldwijd. Er zijn 3 verschillende modellen: de Space-monorail en de Helicopter Monorail met 2-persoons wagens en de Junior Monorail met een kleine 1-persoons auto voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

More information Worldmap

Mammoet Playground Equipments

Mammoet Playground Equipments is the sister company of Mammoth Skelters V.O.F. Both companies are active in the market in recreational products. On this site you will find a wide range of products ranging from toys Hopperbaan to Helikopterbaan.

Contact

Mammouth Europe
6, Impasse de l´église
13870 ROGNONAS
0033.4.90.21.54.21
info@mammoet-monorail.com

Request proposal

|
Developed by U-Lab